Τοποθεσία

Το IMPERIALSTUDIOS βρίσκεται σε μια προνομιακή τοποθεσία στην πανέμορφη και δημοφιλή Βασιλική της Λευκάδας. Το συγκρότημα ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων και studiosτο συναντάτε πάνω στον κεντρικό δρόμο Βασιλικής - Πόντη και αποτελεί μια εξαιρετική πρόταση διαμονής για όσους επιθυμούν να γνωρίσουν την πανέμορφη Λευκάδα, απολαμβάνοντας τη διαμονή τους σε ένα φιλικό και ήσυχο περιβάλλον.
Βασιλική
Η Βασιλική απέχει 38 χλμ. από την πόλη της Λευκάδας. Η περιοχή αποτελεί πόλο έλξης για εκατοντάδες επισκέπτες κάθε χρόνο, λόγω της εκπληκτικής ομώνυμης παραλίας της, η όποια είναι ιδιαίτερα εκτενής και φτάνει μέχρι την άκρη του κόλπου Πόντη.
Η παραλία της Βασιλικής απέχει μόλις 100 μέτρα από το IMPERIALSTUDIOS και έχει χαρακτηριστεί ως μια από τις καλύτερες παραλίες της Μεσογείου για windsurfing. Εκατοντάδες λάτρεις του θαλάσσιου σπορ επισκέπτονται την παραλία της Βασιλικής και επιδίδονται στο αγαπημένο τους άθλημα, προσφέροντας στον επισκέπτη ένα μοναδικό θέαμα.


Το λιμάνι της Βασιλικής συνδέεται με τακτικά δρομολόγια με τα γειτονικά νησιά Ιθάκη και Κεφαλονιά εξυπηρετώντας έτσι τους επισκέπτες της Λευκάδας που επιθυμούν να γνωρίσουν και άλλα νησιά του Ιονίου. Επίσης, με τα καΐκια που κάνουν το γύρο του νησιού μπορείτε να γνωρίσετε κι άλλες περιοχές και παραλίες της Λευκάδας -μεταξύ των οποίων και την διάσημη παραλία Πόρτο Κατσίκι.
Κατά την παραμονή σας στη Βασιλική δεν θα σας λείψουν και οι ευκαιρίες διασκέδασης. Γύρω από το λιμανάκι υπάρχουν ταβέρνες, καφετέριες και μπαρ που θα περάσετε ευχάριστες ώρες.
Παραλίες Λευκάδα - Imperial Studios

Παραλίες Λευκάδα

Και φυσικά, η γνωριμία με την Λευκάδα είναι η μεγάλη πρόκληση. Περιηγηθείτε στο Στεριανό νησί του Ιονίου Πελάγους και γνωρίστε τα πανέμορφα χωριά, τις διάσημες παραλίες και τις απαράμιλλες ομορφιές που μαγεύουν κάθε επισκέπτη. Το Νυδρί, ο Άγιος Νικήτας, η Νικιάνα, η Καρυά, τα Σύβοτα, το Κάθισμα, το Πόρτο Κατσίκι, κτλ σας περιμένουν να ανακαλύψετε τις χάρες τους.
Αποστάσεις

Παραλία Βασιλικής

100 μ

Λιμάνι Βασιλικής

300 μ

Πόλη Λευκάδας

38 χλμ

Αεροδρόμιο Άκτιο

58 χλμ

Κέντρο Υγείας

50 μ

Νυδρί

16 χλμ